ABC-NLP Awareness Sessie

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is begonnen in 1970 op de Santa Cruz universiteit. Sindsdien zijn er vier versies van NLP in omloop geraakt:

 • De jaren zeventig versie die vooral is gericht op het modelleren van excellent gedrag (zoals bijvoorbeeld grote therapeuten).
 • De jaren tachtig versie die vooral is gericht op het aanleren van NLP technieken.
 • De jaren negentig versie die vooral is gericht op het gebruik van hypnose.
 • De 21ste eeuwse versie, namelijk ABC-NLP, die al het bovenstaande doet en dit combineert met het ABC-model uit de toegepaste gedragsanalyse omdat je met het ABC-model positieve veranderingen veel beter voor lange tijd weet vast te houden.
Joost van der Leij
Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij

Om meer bekendheid te geven aan ABC-NLP organiseer ik de ABC-NLP Awareness sessie. Dit is een drie uur durende workshop waar je de volgende drie onderwerpen leert:

 1. De ABC-NLP gevoelsomdraaitechniek wat de allerbelangrijkste NLP techniek is omdat je daarmee je goed kan voelen ongeacht de omstandigheden.
 2. De top #3 hypnotische taalpatronen om andere mensen positief mee te beïnvloeden.
 3. Het ABC-model zodat je leert denken in termen van de Consequenties van gedrag (de C uit het ABC-model) in plaats van in termen van de Antecedenten van gedrag (de A uit het ABC-model) zodat gewenst gedrag toeneemt en ongewenst gedrag afneemt.

Alle deelnemers krijgen een gratis exemplaar van Het ABC-NLP Handboek ter waarde van 55 euro. Het ABC-NLP Handboek is het meest complete en gedetailleerde overzicht van alles wat met NLP te maken heeft, van modelleren tot aan NLP technieken en hypnose. Bovendien staat er ook alles over toegepaste gedragsanalyse in. Kortom, wanneer je meedoet aan deze fantastische workshop heb je heel goed door wat ABC-NLP de beste versie van NLP maakt en leer je meteen praktische zaken zoals de gevoelsomdraaitechniek en de eerste hypnotische taalpatronen.

Logistieke details:

 • Locatie: NLP.amsterdam
 • Adres: Binderij 7-L, 1185 ZH Amstelveen
 • Datum: zie onderstaande formulier
 • Tijden: Van 14 tot 17 uur.
 • Tarief: 55 euro inc. 21% BTW.

Wanneer je aan deze workshop mee wil doen, schrijf je dan in via het onderstaande inschrijfformulier. Inschrijven is 100% veilig want je kan tot 24 uur van tevoren geheel kosteloos per email annuleren als er onverhoopt iets tussen komt. Dus kom naar deze bijzondere middag en leer alles over ABC-NLP!

We respect your email privacy