De ABC-NLP kwaliteit van leven test

ABC-NLP is de combinatie van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en het ABC-model uit de toegepaste gedragsanalyse, de wetenschap voor gedragsverandering. Meten is een cruciaal onderdeel van toegepaste gedragsanalyse. Gezien de behoefte van NLP beoefenaars om de waarde van NLP over het voetlicht te brengen, is het ook heel verstandig dat NLP beoefenaars gaan meten.

Om die reden heb ik de ABC-NLP kwaliteit van leven test ontwikkeld. In de periode van 2012 tot en met 2016 hebben we daarmee voor iedereen die ABC-NLP coaching of een ABC-NLP opleiding deed, bijgehouden hoe het met hem of haar is gegaan. Uit dit onderzoek bleek het volgende:

Wat je in deze grafiek terugziet is:

  • Met ABC-NLP coaching gaan mensen in 30 dagen van overleven naar leven.
  • Met de ABC-NLP Practitioner gaan mensen in 90 dagen van een relatief goed leven naar een goed leven. 
  • Met de ABC-NLP Master Practitioner gaan mensen in 90 dagen van een goed leven naar een heel goed leven. 
  • Mensen die elders een NLP opleiding hebben gedaan en de NLP nascholing doen, gaan van een redelijk neutraal leven naar een goed leven.

De ABC-NLP AI buddy

Wanneer je wil weten waar jouw kwaliteit van leven zit op de bovenstaande schaal van 0 tot 100, doe dan ABC-NLP kwaliteit van leven test. Het doen van deze test is geheel gratis. Het enige wat je hoeft te doen, is het onderstaande formulier in te vullen. Nadat je het formulier hebt ingevuld krijg je de documentatie over de AI buddy en de nulmeting toe gemaild. De ABC-NLP AI buddy neemt daarna contact met je op via Whatsapp en de test wordt ook in Whatsapp gemaakt. Overigens, bevat de documentatie over de nulmeting ook een interessant verhaal over hoe ons brein werkt als biocomputer!

Dus ontdek hoe het met de kwaliteit van jouw leven staat en hoeveel ruimte er nog is om de kwaliteit van jouw leven te verhogen en vul het onderstaande formulier in: