Gratis eBook: Management Cybernetics

Management Cybernetics is de meest wetenschappelijk onderbouwde manier om organisaties te structuren, te diagnosticeren, te revitaliseren en te optimaliseren. Omdat Management Cybernetics gebruik maakt van het TOTE-model wat een van de kernonderdelen van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is, sluit Management Cybernetics naadloos aan bij ABC-NLP.

Waar ABC-NLP vooral gaat over intern gedrag, wat je voelt, verbeeldt en denkt, gaat Management Cybernetics over hele grote structuren. Tegelijkertijd is Management Cybernetics ook gebaseerd op hoe ons brein en ons zenuwstelsel werkt. Centraal binnen Management Cybernetics staat het levensvatbare systeem. De mens is het nummer één voorbeeld van zo’n levensvatbaar systeem. Maar je kan met Management Cybernetics ook een hele multinational modelleren. Of een nationale economie. Omdat Management Cybernetics een recursief systeem is, kun je de gehele organisatie modelleren van het hoogste niveau tot aan elke individuele medewerker.

Niet alleen matcht Management Cybernetics heel goed met ABC-NLP, het past ook heel goed bij Organizational Behavior Management (OBM) omdat het bij Management Cybernetics niet alleen over gezonde financiën gaat, maar ook over gezonde medewerkers. Om ervoor te zorgen dat alle medewerkers met plezier en ontspannen hun werk kunnen doen, maakt Management Cybernetics gebruik van de lessen uit de gedragswetenschappen, oftewel OBM. Kortom, Management Cybernetics is de ideale tool om organisaties goed in te richten zodat er geen schade is aan mensen of financiën.

Om die reden heb ik er een boek over geschreven, passend genaamd Management Cybernetics: gezonde financiën en gezonde medewerkers. Omdat ik zeer enthousiast ben over Management Cybernetics, stel ik het eerste hoofdstuk van dit boek gratis ter beschikking als een eBook. Wanneer je het onderstaande formulier invult, dan stuur ik je het eBook toe. Het opvragen van dit eBook is 100% veilig want ik heb net zo’n hekel aan spam als jij. Kortom, vul het formulier in en begin vandaag nog met Management Cybernetics: