Incompany ABC-NLP training

Een groot deel van wat er in company aan communicatie- en salestrainingen plaatsvindt, maakt gebruik van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Alleen wordt er in deze trainingen dan slechts een deel van NLP gebruikt en vaak een verouderd deel. Om die reden is het vaak een goed idee om ABC-NLP te introduceren als incompany trainingen, Wanneer je incompany trainingen hebt, neem dan met ons contact op om te onderzoeken in hoeverre de ABC-NLP trainingen een goede toevoeging of aanvulling zijn op het bestaande aanbod.

Op die manier haal je niet alleen de meest up-to-date versie van NLP, maar introduceer je meteen het ABC-model binnen de organisatie. Wanneer dat bevalt, is de stap voor verdere invoering van het ABC-model voor het optimaliseren van de bedrijfsvoering een stuk gemakkelijker. Kortom, alle reden voor een goed gesprek. Dus neem gerust contact met ons op voor het maken van een eerste kennismaking.

Bovendien hebben we de uitgebreide studiegids voor die mensen die de ABC-NLP Business Practitioner als een incompany training willen doen. Je vindt deze ABC-NLP Business Practitioner studiegids hier: ABC-NLP Business Practitioner studiegids.