OBM + NLP Practitioner

Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij
Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij

Voor mensen die binnen organisaties en het bedrijfsleven met gedragsverandering aan de slag willen gaan, zowel op individueel niveau of met hele groepen, is de combinatie van de opleiding tot Organisation Behavior Management (OBM) en Business Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) ideaal. OBM heeft laten zien dat wanneer je positieve gedragsverandering wil dat vooral dient in te zetten op wat er na het gedrag gebeurt in plaats van wat er voor het gedrag plaatsvindt. Oftewel, in termen van het ABC-model: de Consequenties zijn belangrijker dan het Antecedent.

Speciaal voor deze combinatie van opleidingen hebben we een studiegids gemaakt met een zeer uitgebreide beschrijving van alle details. Deze studiegids download je hier: studiegids ABC-NLP

De logistieke details zijn:

  • Data OBM Practitioner: zie de website van ADRIBA
  • Data Licensed NLP Business Practitioner™: 10 jan 7 feb 7 maart 4 april 2 mei 6 juni 12 sep 10 okt 7 nov 2018
  • Tijden: 10 tot 17 uur.
  • Locatie: Vrije Universiteit Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 HV Amsterdam
  • Tarief OBM Practitioner a 3750,- euro ex. BTW
  • Tarief Licensed NLP Business Practitioner™ a 3995,- euro ex. BTW
  • Tarief voor de combinatie van de OBM Practitioner en de Licensed NLP Business Practitioner™ a 7745,- euro ex. BTW

Wanneer je overweegt om de combinatie van deze twee opleidingen te doen, dan is de volgende stap om een gratis en geheel verkennend gesprek te hebben met Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij. Voor het aanvragen van dit verkennende gesprek vul je het onderstaande formulier in. Een medewerker neemt dan contact met je op voor het maken van of een belafspraak of een 1-op-1 meeting. Het verkennende gesprek duurt meestal zo’n 20 minuten. Uit ervaring blijkt dat een dergelijk verkennende gesprek ervoor zorgt dat je beter in staat bent om een goede beslissing te nemen ten aanzien van dit opleidingsprogramma. Kortom, vraag het verkennende gesprek vandaag nog aan: