Store

Leer Je Goed Voelen Luisterboek

9789460510014
€5.14
Op voorraad
1
Productgegevens

NLP is geen theorie maar een activiteit die je vooral moet oefenen. De NLP basistechnieken die op de Leer Je Goed Voelen Luisterboek staan zijn precies de oefeningen die ervoor zorgen dat je meer grip op je emoties krijgt. Of het nu om angsten, woede, verdriet of stress gaat, of variaties hierop, met NLP krijg je meer vat op hoe je brein hier het meest effectief mee om kan gaan. Op de Leer Je Goed Voelen CD staan de nieuwste versies van deze NLP technieken die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld. Hierbij staat je zelf leren goed voelen centraal.

In het Leer Je Goed Voelen Luisterboek staan de volgende onderdelen:

1 - Introductie: Hoe werkt ons brein
2 - Sensitiviteitstraining: beter worden in inbeelden, voelen en herbeleven
3 - Gevoelomdraaitechniek: Hoe stop je een acuut negatief gevoel en vervang je het door een positief gevoel
4 - Zwart/Wit Terugspoeltechniek: Hoe stop je negatieve beelden en vervang je ze door positieve beelden
5 - Hoe stop je een negatieve gedachte en maak je deze zo belachelijk dat ze verdwijnen
6 - Hoe voorkom je slechte beslissingen en maak je goede beslissingen
7 - Tien minuten ontspanningsoefening
8 - Wanneer gebruik je wat

Deze onderwerpen kan je je eigen maken door rustig te luisteren en stap voor stap de NLP technieken te doen. Daarnaast krijg je ook de NLP Handleiding. In dit eBook van 40 pagina's worden alle technieken nog een keer in detail uitgeschreven zodat je een perfect naslagwerk hebt om alle NLP technieken in detail na te lezen.

Een psychotherapeut zegt er het volgende over:

Beste Joost, na drukke tijden als psychologe en psychotherapeute (al 17 jaar) heb ik tijd vrijgemaakt om je cd al enkele keren te beluisteren. Gewoon fantastisch, geloof me ! Het boek en de dvd daar is momenteel geen tijd voor want iedereen zit in examens en de meeste leerlingen en ouders kunnen best wat begeleiding gebruiken, wat ik met veel plezier geef. De dingen die op de cd staan daar kaan ik al goed mee overweg. Joost ik zet door want het komt zeer goed te pas bij mijn consulten. Gefeliciteerd man. Hartelijk dank voor wat ik van je mag bijleren. Vriendelijke groet, Lutje Zwijndrecht Belgie

Bewaar dit product voor later