Top drie meest invloedrijke taalpatronen

Er zijn twee manieren om te communiceren:

  1. Communiceren om te verhelderen.
  2. Communiceren om te beïnvloeden.

De meest zuivere vorm van communicatie, is communiceren om te verhelderen. Maar omdat verheldering gepaard gaat met meer details expliciet maken, vinden de meeste mensen deze vorm van communicatie irritant. Terwijl communiceren om mensen te beÏnvloeden veel minder zuiver is, maar de meeste mensen vinden die vorm van communicatie een stuk beter aanvoelen.

Bij communiceren om te beïnvloeden maak je gebruik van de werking van ons brein. Ons brein zet geluidsgolven en inktvlekken om in tekst. Daarvoor gebruikt het specifieke grammaticale patronen die je kan gebruiken om de kans te vergroten dat mensen doen wat jij wil dat ze gaan doen.

Maar niet alle taalpatronen werken even goed. De top drie meest invloedrijke taalpatronen zijn:

  1. Het iBevel.
  2. Vooronderstellingen.
  3. Oorzaak/gevolg redenering.

Alleen bij mij leer je deze taalpatronen op de juiste manier. Zowel inhoudelijk als qua training van je onbewustzijn. Elders worden soms dezelfde termen gebruikt, maar geloof mij de uitleg die je erbij krijgt raakt kant noch wal. Maar wat nog veel belangrijker is, is het volgen van een live-training. Want het vermogen van ons brein om geluidsgolven en inktvlekken om te zetten naar tekst, is een zeer onbewuste proces. Bovendien is ook het schrijf- en spreekproces voor het overgrote deel onbewust. Mensen weten wel waar ze over praten, maar niemand denkt na over welke woorden ze precies gaan gebruiken in een specifieke zin. Kortom, om de top drie meest invloedrijke taalpatronen echt goed te gebruiken, is een live-training bij een trainer die je onbewustzijn weet te bereiken noodzakelijk. Gelukkig ben ik zo’n trainer.

Om te laten zien wat ik in huis heb, stel ik mijn veelgeprezen eBook over de drie meest invloedrijke taalpatronen gratis ter beschikking. Wanneer je dit eBook wilt hebben, vul dan het onderstaande formulier in. Het gratis eBook aanvragen, is 100% veilig, want ik heb net zo’n hekel aan spam als jij. Dus, vul het onderstaande formulier in en begin met de top drie meest invloedrijke taalpatronen: