Aanstaande ABC-NLP Awareness Sessie + Locatie wijziging

Beste deelnemer,

LET OP: locatie wijziging!

Aanstaande woensdagmiddag 29 november 2017 is het zo ver. Dan vindt de ABC-NLP Awareness sessie plaats waar je voor hebt ingeschreven. Het wordt een hele interessante leerzame middag waar je zowel NLP leert als het ABC model uit de toegepaste gedragsanalyse. Voor alle details verwijs ik je naar: http://18.202.120.145/abc-nlp-awareness-sessie/

We gaan die middag aan de slag met het ABC-model zodat je leert om ABC-analyses te maken. En we leren die middag hoe je vervolgens standaard NLP technieken zoals de zwart/wit terugspoeltechniek in lijn brengt met het ABC-model. Op die manier krijg je een wetenschappelijk goed onderbouwde versie van NLP, namelijk ABC-NLP!

De middag duurt van 14 tot 16 uur. Gaarne een kwartier van te voren komen, want ik begin graag op tijd. Door omstandigheden bleek het onmogelijk om de goede ruimte voor deze groep in de Roos te krijgen. Om die reden kan ik niet anders dan deze middag te verplaatsen naar onze nieuwe locatie waar we vanaf 1 januari 2018 permanent gaan zitten.

Deze nieuwe locatie is:

TIOUW.com
Startbaan 8
1185 XR Amstelveen

Deze locatie is veel gemakkelijker mer de auto te bereiken omdat het vlak bij de snelweg ligt. Bovendien is het gratis parkeren. Nu de economie weer aantrekt, blijkt de binnenstad van Amsterdam steeds moeilijker bereikbaar en is het steeds lastiger om een parkeerplek te vinden. Ook met het openbaar vervoer is de Startbaan 8 gemakkelijk te bereiken. Vanuit station Zuid, Amstel en Arena kan je rechtstreeks naar de startbaan met het openbaar vervoer.

Parkeren kan meestal wel bij de Startbaan 8 zelf. Maar mocht het parkeerterrein vol zijn, dan ligt tegenover de Startbaan 8 het zwembad van Amstelveen met een heel groot parkeerterrein waar altijd plek is. En zoals gezegd: parkeren is gratis.

Je hoeft verder niets voor te bereiden. Op het einde van de middag ontvang je:

– het standaardwerk voor NLP: Breintraining: handboek voor moderne NLP ter waarde van 19,75 euro

Mocht je mij die middag willen bereiken dan kan dat tot 13.30 uur op 0650621809. Als ik niet opneem of in gesprek ben, dan
kan je ook een boodschap achterlaten of een SMS sturen. Whatsapp werkt overigens het beste.

Graag maak ik je ook attent op NLP Kring. Dit is het platform waarop ik mensen na een workshop of de NLP opleiding verder
ondersteun. Op NLP Kring worden veel vragen beantwoord over NLP, hypnose, het Enneagram en andere onderwerpen. Ook zie je waar
en hoe de door mij opgeleide coaches actief zijn: http://nlpkring.nl

met vriendelijke groet,

Joost.

P.S.

Mocht je de factuur nog niet voldaan hebben, wil je dat dan voor dinsdag doen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *