Dionne Kielman – Amsterdam

Wie ben ik? Dionne Kielman (02-01-1967).

Dol op reizen, koken, tuinieren, klussen en creatief bezig zijn. ABC NLP-mastercoach (getraind door Joost van der Leij en gecertificeerd door Richard Bandler), Teaching excellence certificaat (Kate Benson) hypnotherapeut, kleurcoach en creatief therapeut. Geïnteresseerd in psychosomatiek, wetenschappelijk bewezen therapieën en oude wijsheden. Ervaringsdeskundige op vele gebieden. Ik kijk naar de mens achter het gedrag en ben zeer gemotiveerd mijn cliënten de hulp te bieden die zij verdienen; En dat is natuurlijk het beste!

Ik help mensen met het vinden van hun eigen aspiratie, persoonlijke ontwikkeling, het maken van goede keuzes, verwerken van trauma’s en het verwezenlijken van hun grote dromen. Dat doe ik in mijn praktijk aan huis in Badhoevedorp of op locatie.

Samen met de cliënt maak ik een passend resultaatgericht traject. Dit kan door gebruik te maken van kleurenpsychologie, werken met creatieve therapie, ABC NLP of een combinatie hiervan;

ABC NLP is ontwikkeld door Joost van der Leij en is een provocatieve manier van coachen/therapie; ABC-NLP staat voor de combinatie van het ABC model uit de toegepaste gedragsanalyse en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). ABC staat voor Antecedent, Gedrag (Behavior) en C staat voor Consequentie. Het Antecedent is gedefinieerd als hetgeen plaatsvindt voor het Gedrag en de Consequentie is gedefinieerd als hetgeen dat plaatsvindt na het gedrag. Gedragsanalisten hebben ontdekt dat de meeste mensen inzetten op het Antecedent om gedrag positief te beïnvloeden, terwijl uit onderzoek blijkt dat de Consequenties veel meer invloed hebben op blijvende positieve verandering in de toekomst.

Bij deze methode werken we met het Neurogram (de wetenschappelijk bewezen versie van het enneagram) om tot de gewenste resultaten te komen.

Zowel kleur coaching en creatieve therapie kan een goede keuze zijn wanneer de cliënt kiest voor een zachtere/mildere aanpak. De Color Comfort methode die ik hiervoor gebruik sluit heel goed aan op de NLP-technieken die ik inzet. In mijn praktijk geef ik ook creatieve workshops met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie: www.praktijk44.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *