Jeroen Mulder – Rotterdam

Hi Ik ben Jeroen Mulder en toen ik een paar jaar geleden voor het eerst in aanraking kwam met ABC – NLP, onderwezen door de ontdekker, Joost van der Leij wist ik bijna direct dat ik mijn pad in het leven gevonden had.

En geloof mij ik was niet zo’n type die dagelijks bezig was met Hmmm wat is mijn pad in het leven of iets dergelijks. Nee, integendeel daar was ik totaal niet mee bezig. Ik leefde een behoorlijk relax van de inkomsten van mijn financieel adviesbedrijf en ik was denk ik de allereerste fulltime thuiswerker van Nederland. Het kostte mij amper energie om de werkzaamheden voor mijn bedrijf te doen en mijn cliënten genoten van mijn service- en doelgerichte manier van werken. Ik had in mijn ogen een relaxt leven en was in de veronderstelling dat ik weinig stress in mijn leven had.

Ik wist toentertijd nog niets van het Neurogram en ABC – NLP, want wat blijkt nu, ik heb een #7 Type Levensgenieters brein en wanneer je aan iemand met zo’n type brein vraagt :

Joh, Heb je weleens problemen?

Weet je hoe een #7 Type 7 Levensgenieter dan zeer waarschijnlijk gaat reageren ? ……

Problemen?! Ik nee, hahaha Nee joh ik heb helemaal geen problemen!?

Dus ja ik dacht dat ik ook niet echt kende, maar zodra je een #7 Type Levensgenieter vraagt of er weleens iets saai was in je leven, dan herkend hij of zij dat saaie wel.

“Saai” is voor een type 7 Levensgenieter dus een soort codewoord voor stress 🙂

En natuurlijk nu achteraf bezien had ik zeker wel eens stress. En als ik dan een keer stress had dan kwam dat er meestal niet zo fraai uit. Heel chagrijnig en soms woedend met de overgenomen gedragspatronen van de #1 Type Perfectionist, waardoor er ineens heel veel moest.

Die momenten kende ik dus wel ja en dus moest ik erkennen dat ik ook problemen kende in mijn leven, helaas.

Eén van mijn grootste problemen in mijn leven ontstond toen ik een hele goede boezemvriend van school verloor aan de vreselijke gevolgen van alvleesklierkanker.

De dood zo dichtbij en onverwachts meemaken van iemand die je bijna heel je leven al kende veranderde mijn leven op zo’n manier. Door het grote verdriet en het gemis ging ik zoeken naar antwoorden. Dat bleek achteraf een zoektocht te zijn in de wereld van persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik heb van alles gedaan en geprobeerd want je komt vaak uit bij figuren die denken de waarheid te kennen. Maar 1 van de belangrijkste dingen die je leert in de ABC- NLP practitioner is dat de waarheid geenszins bestaat en er alleen maar waarschijnlijkheid is. Althans de waarheid bestaat alleen in de formele logica en wiskunde. Dus na een aantal middelmatige en weinig effectieve, maar helaas ook hele slechte cursussen en coaches kwam ik uiteindelijk bij Joost van der Leij van TIOUW B.V. in de ABC – NLP Coach opleiding terecht.

Wat ik daar allemaal geleerd en ervaren heb is voor mij van onschatbare waarde geweest. De ABC – NLP technieken, de kennis van het Neurogram, Cybernetics en natuurlijk ook Organisational Behaviour Management.( het ABC gedeelte van ABC – NLP ).

En dit ook nog eens allemaal wetenschappelijk onderbouwd, dus voor mij kwam met ABC – NLP alles samen in een vorm van bijzondere ervaringen en tegelijkertijd met beide benen op de grond blijven staan.

Het mooie is dat je ABC – Coaching pas echt goed leert door het veel in de praktijk toe te passen. Het delen van je kennis en kunde om vervolgens daar zelf weer beter van te worden, dat is wat mij de aspiratie heeft gegeven om mijn financieel advies bedrijf te verkopen en mijn Coaching en ~Training bedrijf Beter Weten te starten en dagelijks ABC – NLP bezig te zijn. Beter Weten Coaching & Training is ontstaan om jou in staat te stellen de ABC – NLP technieken te leren, te zorgen dat je deze dagelijks toepast en daardoor een beter en gelukkiger leven hebt. Vooral als je merkt dat je structureel vastloopt en bijvoorbeeld last hebt van depressie, burn-out if iets anders naars.

Inmiddels heb ik al vele mensen met succes gecoached en ik merk steeds dat mijn agenda steeds voller en drukker wordt. Gelukkig weet ik heel goed mijn tijd in te delen en heb ik om de kwaliteit van coaching naar een nog hoger plan te brengen mijn dochter betrokken bij de groei van mijn nieuwe bedrijf Beter Weten Coaching & Training. Samen helpen we je op een hele bijzondere en unieke wijze met de meest wetenschappelijke onderbouwde methode van coaching zodat je snel weer verder kan.

En voordat je gaat roepen : Ja daar heb je weer zo’n figuur bij wie iets goed gewerkt heeft en nu als ware gelovige dit gaat verkondigen. Maar blijf rustig en kalm want ik ben het roerend met je eens. Er zijn al te veel van dat soort coaches in Nederland, geloof mij ik heb er paar ontmoet in de tussentijd en ik werd er ook niet vrolijk van.

In tegenstelling tot de rest van coachend Nederland werken we voor jou op basis van No Cure No Pay, want ik zou mijn ogen uit mijn kop schamen als mijn coaching jou niets opgeleverd heeft, maar ik je wel een factuur stuur. Nee, dat is niet hoe wij werken, dus let daar goed op voordat je met een coach aan de slag gaat.

Gelukkig bijkt uit de praktijk dat in meer dan 81 procent van de gevallen ABC – NLP werkt. Het feit dat wij jou coaching kunnen aanbieden op basis van No Cure No Pay betekent dus dat een grote meerderheid van de mensen die door mij gecoacht zijn met veel plezier mijn tarief betalen. Dit komt omdat ABC – NLP beschikt over de meest wetenschappelijke en de meest geavanceerde en moderne ABC – NLP Technieken en hypnose.

Maar dat ervaar je natuurlijk alleen wanneer je begint te overwegen om een ABC-NLP coach sessie te doen want dan merk je dat je leven snel gaat veranderen. Dus meld je aan via het aanvraagformulier, want dan leer je snel en effectief hoe je meer grip krijgt op je emoties, beter beslissingen leert maken en je doelen haalt. En hoe eerder jij je aanmeldt hoe drukker ik het krijg hoe beter ik wordt en des te meer ik voor jou en anderen kan betekenen.

Tot nu toe heb ik allerlei mensen geholpen en met succes laten stoppen met roken, mensen verholpen van (menstuatie)pijn, van depressies afgehaald, burn-outs verholpen en andere dingen waar mensen regelmatig angstig, boos of verdrietig over zijn geweest.

Wanneer je je nu aanmeldt organiseer ik altijd eerst een gratis en geheel vrijblijvend verkennend gesprek. In dit gesprek kan ik al je vragen beantwoorden en kijken of je verwachtingen in de ABC – NLP Coaching kunnen worden waargemaakt. Dus wanneer je overweegt om een coaching te gaan doen, spreek dan eerst met mij af, zodat je een goede en weloverwogen keuze kan maken.

Zodra je dit nummer 06 – 345 24 669 in je mobiel zet kan je mij altijd bereiken, dus bel mij wanneer je nu verandering wilt in je leven, want dan kunnen we snel aan de slag.

Oh ja, weet je wat ik je nog bijna vergeet te vertellen is hoe ik het overlijden van mijn beste maatje verwerkt heb. En ik hoor je denken, hmm zeker de ABC – NLP technieken waardoor hij controle over zijn emoties kreeg, betere beslissingen leerde maken en meer zijn doelen haalde in zijn leven.

Klopt, je hebt helemaal gelijk, kortom leer ook hoe je dat doet en pas dat iedere toe want dan ervaar je ook een beter, mooier en fijner leven.

Ps Wanneer je kiest voor ABC – NLP coaching help je mee met het empirisch onderzoek en de wetenschappelijke onderbouwing dat ABC – NLP beter werkt dan reguliere NLP en dat is precies wat Ik met Beter Weten Coaching & Training wil aantonen.

Tot gauw

Jeroen Mulder

ABC – NLP Coach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *