Hoe doe je Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) correct volgens de nieuwste versie?

Met de publicatie van Het ABC-NLP Handboek is het voor iedereen heel gemakkelijk om precies te weten hoe je correct aan NLP doet. Want helaas wordt er bij de meeste NLP opleidingen erg slechte NLP onderwezen zoals hier uitgebreid is gedocumenteerd. Om die reden voeren we een twee sporen beleid om het NLP onderwijs in Nederland naar een hoger niveau te krikken. Aan de negatieve kant, laten we zien wat er allemaal fout gaat bij NLP opleidingen elders, maar aan de andere kant laten we hier precies zien hoe het wel moet. Het enige dat nog in de weg kan staan, is dat de prijs van 55 euro voor Het ABC-NLP Handboek niet voor iedereen is weggelegd. Het is een heel dik handboek in een prachtige uitgave en de 55 euro meer dan waard. Tegelijkertijd zijn het ook moeilijke tijden en daar hebben we alle begrip voor.

Om het voor iedereen toch mogelijk te maken om heel laagdrempelig te ontdekken hoe je wel correct aan NLP kan doen, is er de goedkope uitgave van Breintraining: handboek voor moderne NLP voor 10 euro. Breintraining stamt uit 2007 en was voor de publicatie van Het ABC-NLP Handboek het beste Nederlandse NLP boek. Het ABC-NLP Handboek is veel gedetailleerder en uitgebreider. Tegelijkertijd blijft gelden dat Breintraining ook zeer de moeite waard is.

Om het nog laagdrempeliger en aantrekkelijker te maken geven we je ook nog een 6.50 euro korting (65%) wanneer je op onze mailing list komt. Een keer per week sturen we een inhoudelijk waardevolle mail rond naar meer dan 36.000 mensen. Wanneer jij je voor die mailing list aanmeldt via het onderstaande formulier, dan krijg je meteen een van de hoofdstukken uit Breintraining gratis opgestuurd en ontvang je de kortingsbon voor 6,50 zodat je het eBook van Breintraining voor 3.50 euro krijgt in plaats van 10 euro. En als bonus krijg je nog een tweede kortingsbon zodat je het eBook Klein Boekje Hoop (over alle wonderen die je mag verwachten wanneer je met NLP aan de slag gaat) voor 1.75 euro krijgt in plaats van 5 euro.

Je inschrijven voor deze mailing list is 100% veilig want wij hebben net zo’n hekel aan spam als jij en je kan je direct weer uitschrijven als je dat zou willen. Kortom, ontdek hoe NLP echt werkt en vul het onderstaande formulier meteen in. Onder het formulier staan de video opnames van de online ABC-NLP Practitioner. Daarmee kun je geheel gratis ontdekken hoe ABC-NLP werkt.

Met dit formulier vraag je het gratis hoofdstuk uit Breintraining: handboek voor moderne NLP op. Daarnaast ontvang je twee kortingsbonnen voor eBooks.

We respect your email privacy

Wat is ABC-NLP?

Hoe werkt de zwart/wit terugspoeltechniek?

Hoe gebruik je NLP om te stoppen met piekeren?

Hoe gebruik je NLP om een beter zelfbeeld te krijgen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *