ABC-NLP Tupperware parties

Een van mijn grootste wensen is om ABC-NLP Tupperware parties te organiseren. Dankzij het landelijk dekkend netwerk van de Breintraining Coöperatie (een andere grote droom van mij), is dat nu mogelijk, zowel in Nederland als in België.

Wat is een ABC-NLP Tupperware party? Een ABC-NLP Tupperware party is een bijeenkomst bij jou thuis waarbij je kennissen, vrienden en familie uitnodigt om onder leiding van een in ABC-NLP opgeleide personal breintrainer een workshop van rond de 2 uur te doen. Dit kan ‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds, wat jou het beste uitkomt, gewoon lekker bij jou thuis. 

Het minimale aantal deelnemers is acht inclusief jijzelf. Het tarief van de ABC-NLP Tupperware party hangt af van het onderwerp. Want elke deelnemer behalve jij koopt een exemplaar van of Het Neurogram® Handboek of Het ABC-NLP Handboek. Als dank voor het organiseren van de ABC-NLP Tupperware party krijg jij het desbetreffende handboek namelijk gratis. De workshop is dan verder helemaal gratis. Heb je het desbetreffende handboek reeds dan mag je een vergelijkbaar boek van mijn hand uitzoeken en dan krijg je dat in plaats van het handboek.

De mogelijke onderwerpen van de ABC-NLP Tupperware parties zijn:

Het Neurogram® model voor breintypen party

Samen met de personal breintrainer zoek je uit wat het breintypen van elke deelnemer is en wat dit betekent voor hem of haar, maar interessanter nog: wat dit betekent voor de groep. Het bijbehorende handboek is Het Neurogram® Handboek a 40 euro.

Je leren goed voelen met de Gevoelsomdraaitechniek party

De Gevoelomdraaitechniek is de belangrijkste ABC-NLP techniek. Met deze techniek kan je snel en effectief een negatief gevoel omdraaien in een positief gevoel. Tijdens de ABC-NLP Tupperware party leert iedereen de Gevoelsomdraaitechniek toepassen zodat hij of zij zich voortaan vooral goed voelt in plaats van slecht. Het bijbehorende handboek is Het ABC-NLP Handboek a 55 euro.

Programmeer je toekomst voor succes party

Ons onbewustzijn maakt vooral die plannen waar die in je dertigjarenplan staan. Maar de meeste mensen hebben geen dertigjarenplan of het verkeerde dertigjarenplan. Tijdens deze workshop ga je je tijdslijn uitzoeken, je tijdslijn optimaliseren zodat je én maximaal geniet van het leven én veel minder last hebt van stress dankzij goed time management. Tenslotte krijgt iedereen het juiste dertigjarenplan waardoor een ieder zijn of haar grote droom gaat waarmaken. Het bijbehorende handboek is Het ABC-NLP Handboek a 55 euro.

Hypnose party

De meeste mensen zijn nog nooit in een hypnotische trance geweest, laat staan dat zij iemand anders hebben gehypnotiseerd. Terwijl het super makkelijk is om in trance te gaan en mensen te hypnotiseren. Tijdens deze workshop wordt er eerst een hypnosedemonstratie gegeven en daarna leert iedereen om zowel iemand anders te hypnotiseren als zelf in een hypnotische trance te gaan. Het bijbehorende handboek is Het ABC-NLP Handboek a 55 euro.

Wanneer je overweegt om een ABC-NLP Tupperware party te organiseren dan is de procedure heel eenvoudig:

  • Stap 1: vul het onderstaande formulier in.
  • Stap 2: plan samen met de personal breintrainer die contact opneemt een datum voor de party.
  • Stap 3: nodig vrienden, familie en kennissen uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *